Προϊόντα Μενού

Παράδοση και Πληροφορίες Πληρωμής

Όροι πληρωμής - παράδοσης στο εσωτερικό της Ελλάδας

Οι παραγγελίες σε Mystic Nails Greece Webshop θα σταλεί με την κούριερ στην διεύθυνση αποστολής. Το συνολικό ποσό που πρέπει να καταβληθεί περιλαμβάνει την τιμή των παραγγελθέντων προϊόντων και επίσης το κόστος της παράδοσης όπως φαίνεται στην επιβεβαίωση της παραγγελίας e-mail. Το τιμολόγιο και η κάρτα εγγύησης θα εσωκλείεται στο δέμα. Θα ζητήσω ευγενικά τους πελάτες μας για να ανοίξει το δέμα και να ελέγξει τα αγαθά, όταν ο συνοδός είναι παρούσα, έτσι ώστε τυχόν ενδεχομένως συμβαίνων ζημιές ή βλάβες στα προϊόντα μπορούν να καταχωρηθούν σε μια έκθεση σχετικά με το site. Παρακαλώ σημειώστε ότι δεν είμαστε σε θέση να αποδεχθεί οποιεσδήποτε αξιώσεις στην προεπιλογή της παρούσας έκθεσης.

΄Οροι παράδοσης - παράδοσης στο εσωτερικό της Ελλάδας

Οι παραγγελίες σε Mystic Nails Greece Webshop θα παραδοθεί από ACS ταχυμεταφοράς. Τα δέματα στέλνονται καθημερινές μεταξύ 9 πμ - 2 μμ. Συνιστάται να δώσετε τη διεύθυνση του χώρου εργασίας ως διεύθυνση παράδοσης εάν κατά τη διάρκεια αυτής προαναφερόμενη περίοδο το δέμα δεν μπορεί να ληφθεί στη διεύθυνση σπιτιού. Η Κούριερ θα προσπαθήσει να παραδώσει το δέμα 2 ή περισσότερες φορές, αν η πρώτη παράδοση δεν έχει πραγματοποιηθεί (λόγω λάθους διεύθυνσης  ή αν ο παραλήπτης δεν θα μπορούσε να βρεθεί στη δεδομένη διεύθυνση). Η παραγγελία θα παραδοθεί στη μέγιστη 4 εργάσιμες ημέρες μετά την παραλαβή της επιβεβαίωσης της παραγγελίας e-mail. Σε περίπτωση τυχόν ελλείψεις στα προϊόντα που παρήγγειλε θα ενημερώσει τον πελάτη σε e-mail ή μέσω τηλεφώνου στο μέγιστο 2 εργάσιμες ημέρες μετά την παραλαβή της επιβεβαίωσης της παραγγελίας e-mail.

Το κόστος της παράδοσης - παράδοσης στο εσωτερικό της Ελλάδας

Παρακαλώ δώστε προσοχή  να δώσετε ακριβή διεύθυνση παράδοσης κατά τη διάρκεια της εγγραφής, όπως τα προϊόντα που θα παραγγείλετε θα αποσταλεί στη διεύθυνσή σας. Το κόστος της παράδοσης στο εσωτερικό της Ελλάδας είναι 5,60 ευρώ εως 2 κιλά για δυσπροσιτες περιοχές είναι + 3 ευρώ, για κάθε παραγγελία πάνω από 65.00 ευρώ προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΤΟΙΚΟΝ. (Εκτός στις δυσπρόσιτες περιοχές που η χρέωση θα είναι 3.00)

Πληρωμή με PayPal:Αν έχετε λογαριασμό στο PayPal μπορείτε εύκολα να κάνετε την πληρωμή της παραγγελίας σας. Εάν η επιλογή πληρωμής είναι PayPal στο ηλεκτρονικό κατάστημα θα μπορείτε να πλοηγηθείτε στην προσωπική ιστοσελίδα του PayPal λογαριασμό σας. Εδώ απλά πρέπει να δώσετε PayPal διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασής σας και επιβεβαιώστε την πληρωμή κάνοντας κλικ στο κουμπί OK.
Αν δεν έχετε ήδη ένα λογαριασμό PayPal και θα θέλατε να ανοίξετε ένα παρακαλώ επισκεφθείτε την διεθνής ιστοσελίδα PayPal για να πάρετε περισσότερες πληροφορίες: https://www.paypal.com/worldwide/

 

Κατάθεση σε τράπεζα ή e-banking: Θα πρέπει να μεταφέρετε τα χρήματα στον συγκεκριμένο αριθμό λογαριασμού ** εκ των προτέρων, μετά την παραλαβή της επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας. Θα λάβετε την επιβεβαίωση στο e-mail.

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Παρακαλώ εισάγετε τον αριθμό της παραγγελίας (αριθμός παραγγελίας) στη στήλη ειδοποίηση όταν κάνετε την μεταφορά, έτσι ώστε θα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε σε ποιον ανήκει η πληρωμή. Μετά την παραλαβή των χρημάτων, θα στείλουμε τα αγαθά σε 2 εργάσιμες ημέρες. ημερομηνία παράδοσης εξαρτάται από τον προορισμό, αλλά δεν θα πρέπει να διαρκέσει περισσότερο από 14 ημέρες μετά την εγγραφή.

Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τον τρόπο πληρωμής σας, . Το συνολικό ποσό της παραγγελίας θα πρέπει να καταβάλλετε χωρίς μειώσεις αλλιώς δεν μπορούμε να επεξεργαστούμε την παραγγελία και θα πρέπει να ακυρωθεί από το σύστημά μας.

 Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι το νόμισμα της πληρωμής είναι απαραίτητο να είναι σε ευρώ (EUR)!


**Αριθμός λογαριασμού (IBAN): GR46 0171 5620 0065 6212 6573 421
    SWIFT (BIC code): PIRBGRAA
     Όνομα δικαιούχου: ΖΕΡΒΑ Γ. ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.
    Διεύθυνση του Δικαιούχου: ΖΥΜΒΡΑΚΑΚΗΔΩΝ 60, ΧΑΝΙΑ
   
Δικαιούχος τράπεζα: ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

    Διεύθυνση τράπεζας δικαιούχου: ΣΤΡΑΤ. ΤΖΑΝΑΚΑΚΗ 94-96, ΧΑΝΙΑ


Click here to dowloand / εκτύπωση τους όρους παράδοσης και τους Γενικούς Όρους και Προϋποθέσεις.

 

Κατηγορία
Newsletter
Κάνετε εγγραφή στο  newsletter για να σας ειδοποιούμε για όλα τα καινούργια προϊόντα, προσφορές, σεμινάρια!