Προϊόντα Μενού

Bond Booster Base Gel - 10ml

Bond Booster Base Gel - 10ml Κάντε κλικ για μεγέθυνση
Μοντέλο: UVBBB
Διαθεσιμότητα: In stock
Μέσος όρος βαθμολογίας: Δεν έχει αξιολογηθεί
Αναμενόμενη παράδοση: Μάιος 30, 2023
Περιγραφή
Also cures in LED Yes
Soak-off No
Base Gel Yes
Viscosity Soft
Curing time (UV) 3 minutes

Προβληματικά νύχια? Να η λύση! Δεν υπάρχει πρόκληση για το Bond Booster Base Gel! Αυτό το ολοκαίνουργιο τζελ βάσης λειτουργεί σαν κόλλα μεταξύ του φυσικού νυχιού και οποιοδήποτε από τα τζελ χτισίματος μας (Classic Line, Evolution Line, Luxury Line).

Οδηγίες Χρήσης:

Απαλά λιμάρουμε την επιφάνεια του φυσικού νυχιού με ένα μπάφερ και χρησιμοποιούμε Nail Prep και στη συνέχεια Primer (και/ή Acid Free Primer) για την προετοιμασία του φυσικού νυχιού. Απλώστε ένα πολύ λεπτό στρώμα του Bond Booster Base Gel και κάνετε “μασάζ” το τζελ βαθιά στις ίνες του φυσικού νυχιού με το πινέλο. Καθαρίζετε πάντα το πινέλο στο στόμιο του μπουκαλιού σωστά και δουλεύετε με όσο το δυνατόν λιγότερη ποσότητα τζελ. Μην αφαιρέσετε το κολλώδες υπόλειμμα μετά τον πολυμερισμό.

Επιπλέον συμβουλή:

The Bond Booster Base Gel δεν είναι soak off εάν ο πελάτης μας δεν επιμένει στην μέθοδο soak off removal of gel-polish προτείνουμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή την “κόλλα τζελ” πριν το ColorMe! gel-polish .Το χρησιμοποιούμε ειδικά σε περιπτώσεις που έχουν προβληματικά νύχια σαν βάση πριν την χρήση του ColorMe! Base/Gloss. Μετά την εφαρμογή και τον πολυμερισμό του Bond Booster Base Gel συνεχίζουμε με την βάση ColorMe! Base/Gloss και μετά συνεχίζουμε όπως πάντα με το χρώμα. Χρησιμοποιούμε όπως πάντα για την προετοιμασία του φυσικού νυχιού το Nail Prep και Primer (and/or Acid Free Primer) πριν εφαρμόσουμε το Bond Booster Base Gel.

UV lamp: 3 λεπτά

LED lamp: 20 δευτερόλεπτα

CCFL lamp: 60 δευτερόλεπτα

Κριτικές
Δεν υπάρχουν κριτικές γι 'αυτό το προϊόν.
Γράψε κριτικήI agree that my data will be proceessed the way it is written in privacy policy.
Κατηγορία
Newsletter
Κάνετε εγγραφή στο  newsletter για να σας ειδοποιούμε για όλα τα καινούργια προϊόντα, προσφορές, σεμινάρια!

Προϊόντα που είδατε πρόσφατα